Ny brosjyre – UNI midlertidig tak

Materialhuset AS har nå i snart 2 år vært partner for DESSA Ltd i Norge. DESSA er en del av Altrad- gruppen og en sterk og respektert produsent av blant annet UNI midlertidig taksystem.

DESSA, i samarbeid med Materialhuset, har gleden av å presentere denne nye brosjyren på norsk for UNI midlertidig tak. Brosjyren tar for seg enkelheten og fordelene i løsningene og viser også de muligheter systemet har i forhold til andre systemer når det gjelder en effektiv og solid værbeskyttelse.

UNI midlertidig tak er 100% kompatibelt med UBIX systemet fra Combisafe. UBIX ble avsluttet som produktserie fra Combisafe våren 2020. DESSA har utviklet sitt taksystem med mange produktforbedringer og nye tekniske løsninger i forhold til slik markedet kjenner UBIX systemet.

Etter en utfordrende leveringssituasjon i England pga Covid og Brexit, begynner nå bestillingene som er gjort å komme inn til vårt nye lager 2016 Frogner.

Dersom det er tekniske eller praktiske spørsmål til UNI midlertidig tak, ta kontakt med Arild Fahre; 91308906arild@materialhuset.no

Her kan du ta en titt på den nye brosjyren (Klikk på bildet):

open

Nå har GEDA kommet med ny hovedkatalog hvor alle produktene er samlet! Bla i katalogen på nett ved å klikke på bildet av den her Les mer her

Scroll to Top