Materialhuset har flyttet!

Materialhuset AS har flyttet til større og bedre lokaler, kun et par steinkast unna tidligere lokasjon.

Vi disponerer nå nærmere 1.000 m2 oppvarmet inne- lager hvor deler av området vil bli bygget om til show- rom for våre kvalitetsprodukter. Dette området skal videre utvikles for å kunne benyttes til brukeropplæring/ teknisk trening både for byggeplassheis, stillas og midlertidig tak.

Ute disponerer vi ca 3.000 m2 asfaltert lagringsområde. I tillegg har vi fått på plass et verkstedlokale for service, reparasjon og vedlikehold av byggeplassheiser.

Våre nye lokaler gir oss gode mulighet til å vokse og å kunne tilby våre kunder nye tjenester og produkter. Vi vil komme tilbake senere med informasjon om dette.

Ny adresse er Farexveien 25 – 2016 Frogner (nabo til Hansmark). Kontaktperson lager/ logistikk er fortsatt Roger Stenberg – 90 99 19 06roger@materialhuset.no.

Når pandemien kommer ytterligere på retur og samfunnet mer tilbake til en normalsituasjon, ønsker vi alle våre kunder og kontakter velkommen på besøk!

  

open

Nå har GEDA kommet med ny hovedkatalog hvor alle produktene er samlet! Bla i katalogen på nett ved å klikke på bildet av den her Les mer her

Scroll to Top