Alfix lett stillas

Alfix_logo

Alfix lett stillas – ramme stillas

Materialhuset AS har i mer enn 10 år vært en partner og forhandler for Alfix i Norge. Alfix er en av Tysklands ledende produsenter av stillasmateriell – med over 60 års erfaring. Dette borger for tysk kvalitet – kombinert med stor idérikdom og evne til innovasjon.

Alfix ramme stillas i aluminium har i en årrekke vært et foretrukket og trygt valg blant stillasentreprenører, utleieselskaper, entreprenører og byggmestere.

Alfix rammen har en patentert kilelås som gjør låsing og frigjøring enklere uten bruk av mye kraft. De doble rekkverkene har diagonalavstivning som gjør systemet sterkere og mer stabilt. Når det gjelder plattformer, kan disse leveres i plywood eller i full aluminium.

Nyhet! Plattformer leveres nå også med plate i kompositt. Dette medfører 25% vektbesparelse i forhold til plywood. Plattformene kommer fra Alfix- fabrikken med monterte komposittplater og er således et godkjent Alfix- produkt.

Systemet kommer med faglengder:
0,73 m/ 1,09 m/ 1,57 m/ 2,07 m/ 2,57 m/ 3,07 m/ 4,14 m. Bredde: 0,73 m.

Materialhuset AS lagerfører til enhver tid 5 – 10.000.- mkomplett stillas i tillegg til stort antall tilleggsdeler og spesialkomponenter.

Alfix rammestillas er godkjent av Arbeidstilsynet, klasse 3 (200 kg/m2).

Alfix Alblitz 70A er kompatibelt med Layher Blitz, og godkjent for å kunne blandes med dette ihht godkjennelse fra Deutsche Institut für Bautechnik (Z-8.1-897).

open

Nå har GEDA kommet med ny hovedkatalog hvor alle produktene er samlet! Bla i katalogen på nett ved å klikke på bildet av den her Les mer her

Scroll to Top