Alfix stillas

Alfix_logo

Alfix stillas

Materialhuset AS har i mer enn 10 år vært en partner og forhandler for Alfix i Norge. Alfix er en av Tysklands ledende produsenter av stillasmateriell – med over 60 års erfaring. Dette borger for tysk kvalitet – kombinert med stor idérikdom og evne til innovasjon.

Alfix tung stillas – spirestillas:
Modul Multi representerer det mest moderne og brukte spirestillas systemet i Europa – ringsystemet. Systemet kan brukes både for enkle fasader, i komplekse industribygg og som utvidet bærekonstruksjon. Produseres i stål.

Alfix Modul Multi er vel gjennomtenkt og lett å håndtere noe som muliggjør rask, kostnadsgunstig og fleksibel oppsetting av forskjellige stillaskonstruksjoner.

Alfix tung stillas systemet er godkjent av Arbeidstilsynet for belastningsklasse 3 – 6 (200 kg/m2 – 600 kg/m2). Alfix Modul Multi er kompatibelt med Layher Allround, og godkjent for å kunne blandes med dette ihht godkjennelse fra Deutsche Institut für Bautechnik (Z-8.22-913).

Alfix ramme stillas i aluminium (Alfix lett stillas)  har i en årrekke vært et foretrukket og trygt valg blant stillasentreprenører, utleieselskaper, entreprenører og byggmestere.

Alfix rammen (Alfix lett stillas) har en patentert kilelås som gjør låsing og frigjøring enklere uten bruk av mye kraft. De doble rekkverkene har diagonalavstivning som gjør systemet sterkere og mer stabilt. Når det gjelder plattformer, kan disse leveres i plywood eller i full aluminium.

Nyhet! Plattformer leveres nå også med plate i kompositt. Dette medfører 25% vektbesparelse i forhold til plywood. Plattformene kommer fra Alfix- fabrikken med monterte komposittplater og er således et godkjent Alfix- produkt.

Alfix lett stillas:
Alfix lett stillas systemet kommer med faglengder:
0,73 m/ 1,09 m/ 1,57 m/ 2,07 m/ 2,57 m/ 3,07 m/ 4,14 m. Bredde: 0,73 m.

Materialhuset AS lagerfører til enhver tid 5 – 10.000.- mkomplett Alfix lett stillas i tillegg til stort antall tilleggsdeler og spesialkomponenter.

Alfix rammestillas (Alfix lett stillas) er godkjent av Arbeidstilsynet, klasse 3 (200 kg/m2).

Alfix Alblitz 70A er kompatibelt med Layher Blitz, og godkjent for å kunne blandes med dette ihht godkjennelse fra Deutsche Institut für Bautechnik (Z-8.1-897).

Her finner du Materialhuset >>

Scroll to Top