GEDA material – og personheis

GEDAs byggheiser for material- og persontransport

Materialhuset AS er offisiell partner for GEDA Dechentreiter GmbH & Co i Norge. GEDA er verdens ledende produsent av material- og personheiser. Produksjonen foregår i Tyskland, hvilket borger for høy kvalitet, god driftssikkerhet og god service/oppfølging. Dette er også egenskaper som kjennetegner GEDA og deres samarbeidspartnere.

Les mer om GEDA’s ulike produkter og løsninger i menyen til høyre. Menyen presenterer våre mest solgte og populære heisløsninger i det norske markedet. GEDA tilbyr et meget bredt utvalg av heisløsninger, både midlertidige og permanente.

Materialhuset AS – Authorized GEDA Service Partner!

Vi er Materialhuset AS er stolte av å informere om at vi, som første selskap i Skandinavia, er kvalifisert til å være en «Authorized Service Partner» for GEDA.
Dette er et resultat av en utviklende og god relasjon til GEDA i snart 15 år og en annerkjennelse av den kompetanse Materialhuset har både på salgs- og service siden.
Materialhuset vil gradvis utvikle og tilby markedet nye tjenester med utgangspunkt i GEDA’s mange og ulike byggheis- løsninger. Disse tjenestene vil inkludere service, reparasjon og vedlikehold av maskiner i våre nye lokaler. Videre vil vi tilby opplæring/ teknisk trening på GEDA’s produkter, både teoretisk og praktisk. Vi ser også på mulighetene for å kunne tilby håndtering/ fjernlagring og klargjøring av byggeplassheiser for de av våre kunder som vil kunne være interessert i det.

Vi vil komme tilbake til dere som kunder med mer direkte og detaljert informasjon om dette senere. Om dere i mellomtiden har spørsmål til produkter og tjenester relatert til GEDA’s produkter, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

NYHET! GEDA’s hovedkatalog med alle produkter samlet!

 

Klikk på bildet av katalogen for å bla i den:

 

For full produkt oversikt, besøk GEDA’s hjemmeside; www.geda.de/gb

Usikker på hvilken byggheis dere skal velge?

Prøv vår Produktvelger, (klikk på knappen)

Dine kontaktpersoner i Norge;
Arild Fahre – Telefon; 913 08 906
Sinan Buzlucay – Telefon; 450 99 590

Lagerhold

Materialhuset AS forsøker til enhver tid å lagerholde et visst antall av følgende GEDA heiser:
Mini 60S, Maxi 150S, Star 250 Comfort, Lift 250 Comfort, 200 Z, 300 Z, 300 Z/ZP, 500 Z/ZP og 1500Z/ZP.
Etasjeporter og Nedkastrør med tilbehør lagerholdes også.

Større leveranser og andre heisløsninger bestilles fra Tyskland.

Reservedeler

Materialhuset AS bestreber seg på å lagerholde de mest vanlige reservedeler/ slitedeler til heisene nevnt over (lagerhold). Rask levering, god service og riktige priser.

Service

For å kunne tilby våre kunder en komplett leveranse, kan Materialhuset AS tilby hjelp og assistanse i forbindelse med montering / demontering, sertifisering, feilretting og reparasjoner, vil tilbyr også skreddersydde serviceavtaler. Til disse oppgaver samarbeider vi med anerkjente og kompetente firmaer på området, i tillegg til våre egne servicepersoner.

Kurs

Materialhuset holder årlige kurs i montering, drift med vedlikehold. Vi skreddersyr kurs etter deres kompetanse fra nybegynner til avansert.

Scroll to Top