UNI Midlertidig tak

UNI midlertidig tak

Materialhuset AS er stolte av å kunne presentere UNI midlertidig tak fra Altrad DESSA. Midlertidige tak er også ofte omtalt som tak- over- tak. DESSA (Design, Engineer, Supply, Safety and Access) ble grunnlagt i 2010 i England av et team av ledende stillas eksperter. DESSA har vokst til å bli en ledende leverandør av midlertidige taksystemer, fagverksbjelker i aluminium, tilbehør til stillas, trappeløsninger og andre sikkerhetsprodukter. DESSA ble en del av Altrad Gruppen i 2015 og har stor evne til å utvikle spennende, innovative og kostnadseffektive løsninger.

UNI midlertidige tak er et lett, modulært, fleksibelt og sterkt midlertidig taksystem. Systemet har i mer enn 25 år i bruk bevist sine kvaliteter i til dels ekstreme klimatiske forhold. Få detaljer og en logisk og gjennomtenkt design medfører rask montering uten bruk av verktøy.

Fagverksbjelkene leveres i høyder på 0,45/ 0,78 og 1,33 m. Lengder fra 0,55 til 8,0 m (avhengig av høyde). Taket kan bygges som et skråtak uten møne, eller med møne og 18 eller 36 graders vinkel.

UNI midlertidig tak har et bredt anvendelsesområde; nybygg, rehabilitering, industri, infrastruktur, scener etc.
Altrad DESSA sammen med Materialhuset AS tilbyr beregninger, tegninger og teknisk support såvel som opplæring og instruksjon når taket skal leveres/ monteres. Dere skal være trygge på at dere har valgt riktig produkt og leverandør når dere velger UNI midlertidige tak fra Altrad DESSA og Materialhuset AS!

Produktbrosjyre

UNI Roof produktkatalog

UNI Roof produktkatalog

Fordeler UNI-UBIX

Brukermanual UNI Midlertidige tak

Monteringsvideoer:

Montering for hånd:

Montering ved utrulling:

Montering ved kran:

Se bilder fra et utvalg av prosjekter

Scroll to Top