Ny brukermanual – UNI midlertidig tak

Materialhuset AS har i 2 år vært partner for DESSA Ltd i Norge. DESSA er en del av Altrad- gruppen og en sterk og respektert produsent av blant annet UNI midlertidig taksystem.

Vi har gleden av å presentere en ny brukermanual for UNI midlertidige tak. Brukermanualen tar for seg det brede utvalg av komponenter, de ulike takkonfigurasjoner, monteringsmetoder og spesialløsninger.

UNI midlertidig tak er 100% kompatibelt med UBIX systemet fra Combisafe. UBIX ble avsluttet som produktserie fra Combisafe våren 2020. DESSA har utviklet sitt taksystem med mange produktforbedringer og nye tekniske løsninger i forhold til slik markedet kjenner UBIX systemet.
 

Dersom det er tekniske eller praktiske spørsmål til UNI midlertidig tak, ta kontakt med Arild Fahre; 91308906arild@materialhuset.no

Her kan du ta en titt på den nye brosjyren (Klikk på bildet)

:

Scroll to Top