Materialhuset – Authorized GEDA Service Partner!

Vi i Materialhuset AS er stolte av å informere om at vi, som første selskap i Skandinavia, er kvalifisert til å være en «Authorized Service Partner» for GEDA.

Dette er et resultat av en utviklende og god relasjon til GEDA i snart 15 år og en annerkjennelse av den kompetanse Materialhuset har både på salgs- og service siden.

Materialhuset vil gradvis utvikle og tilby markedet nye tjenester med utgangspunkt i GEDA’s mange og ulike byggheis- løsninger. Disse tjenestene vil inkludere service, reparasjon og vedlikehold av maskiner i våre nye lokaler. Videre vil vi tilby opplæring/ teknisk trening på GEDA’s produkter, både teoretisk og praktisk. Vi ser også på mulighetene for å kunne tilby håndtering/ fjernlagring og klargjøring av byggeplassheiser for de av våre kunder som vil kunne være interessert i det.

Vi vil komme tilbake til dere som kunder med mer direkte og detaljert informasjon om dette senere. Om dere i mellomtiden har spørsmål til produkter og tjenester relatert til GEDA’s produkter, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Scroll to Top